Over ons

Dit is Taxi maastricht

Taxi maastricht is de prettigste taxiservice van Maastricht en wijde omstreken. Al meer dan 15 jaar zorgen onze chauffeurs dat je prettig en vertrouwd naar je bestemming reist. Zorgen voor een optimale klantbeleving vinden we het allerleukste aan ons werk.

Onze chauffeurs zijn gediplomeerd en ervaren. Ze weten wanneer ze een gesprek kunnen beginnen maar ook wanneer dat niet wenselijk is. Het zijn hoffelijke harde werkers. Je voelt je veilig en op je gemak bij hen in de auto.

De taxi’s van taximaastricht zijn representatief. We rijden in moderne en goed onderhouden luxeauto’s. Voorzien van airco. Met pin betalen kan natuurlijk. En we hebben een oplaadsnoertje voor de telefoon. We zorgen er gewoon voor dat elke rit een relaxte reis is. Dat je uitgerust, met een glimlach en stipt op tijd bent waar je wil zijn. Daarna kom je vast en zeker gauw weer terug. Zoals veel van onze klanten.

★★★★★

Wij scoren 9,0 van 10, berekend uit 165 reviews van klanten.

Dat zegt misschien niet alles, maar het zegt wel veel

24/7 Taxi Service Maastricht

Onze ervaren chauffeurs staan 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar om u te brengen waar u maar heen wilt. Wij bieden een breed scala aan vervoersmogelijkheden, van privé taxiritten tot pendeldiensten en groepsvervoer. En we zijn altijd bereid om aan speciale verzoeken te voldoen, dus aarzel niet om het te vragen. Voor een veilige, betaalbare en comfortabele rit in maastricht, belt u vandaag nog met 24/7 Taxi Service.

Veilig en Betrouwbare taxi service

Onze chauffeurs zijn allemaal gediplomeerd en verzekerd, en we bieden een breed scala aan voertuigen om aan uw behoeften te voldoen, van sedans tot taxibusjes tot 8 personen. Wij bieden ook rolstoeltoegankelijk vervoer voor degenen die dat nodig hebben. Bel of app ons of reserveer een taxi via onze site. Wij zullen ervoor zorgen dat u veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt.

Snel en gemakkelijk taxi in Maastricht

24/7 staan wij voor u klaar om u veilig en snel naar uw bestemming te brengen. Of je nu in maastricht bent of in de omgeving, wij brengen je waar je moet zijn. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we een perfect veiligheidsrecord hebben, en we zijn er altijd om u te helpen waar u heen moet, in comfort en stijl. Dus als u op zoek bent naar een taxi in Maastricht, aarzel dan niet om ons te bellen!